VIDEÓK

Írd alá!

Csak ennyit kell megjegyezni: írd alá! Ezt tudta jól mindenki, aki segítette kampányunkat. Köszönet és hála nekik is!

Szél Bernadett: Nagyon régi szívügyem a kisebbségek ügye

Szél Bernadett már aláírta a székelyek kezdeményezését. Mint mondta, akkor sikeres bármelyik ország, ha sokszínű tud lenni, és számára zöld politkusként, európai állampolgárként és magyarként is ez egy nagyon fontos kezdeményezés.

Bródy János: Ez most egy történelmi lépés

Bródy János már aláírta a székelyek kezdeményezését. Mint mondta, az évszázados trianoni traumát egy határok nélküli Európa tudja feloldalni, ahol támogatják a sokszínű kultúrát, és minden kisebbségi és nemzeti kultúra egyformán fontos.

Ferenczi György: Az elsők között írtam alá

Ferenczi György már aláírta a székelyek kezdeményezését. Mint mondta, mindig szívesen megy a határontúli magyarokhoz muzsikálni, akiktől nagyon sokat tanult a saját magyarságáról.

Beer Miklós: Összetartozunk!

Beer Miklós már aláírta a székelyek kezdeményezését. A Váci egyházmegye nyugalmazott püspöke elmondta, nekünk magyaroknak sajátos feladatként adja az Úristen, hogy összekapaszkodjunk.

Heisler András: A sokszínűség érték

Heisler András már aláírta a székelyek kezdeményezését. A Mazsihisz elnöke elmondta, értékek mentén kell az ügy mellé állni, nem napi politikai szempontok alapján. És itt értékről van szó, hiszen a sokszínűség, a szimbiózis az.

Kozma Imre atya: Hiszek abban, hogy összeérnek a lelkek

Kozma Imre atya már aláírta a székelyek kezdeményezését. Mint mondta: egész Európa minden kisebbségéért felelősek vagyunk. Nekünk nem csupán egy feladat, hanem egy evangéliumi küldetés is, hogy erősítsük azokat, akik kiszolgáltatott helyzetben vannak.

Pataki Attila: A székelyek a szívemben vannak

Pataki Attila már aláírta a székelyek kezdeményezését. A népszerű zenész elmondta: itt a lehetőség, hogy mi is tegyünk a székelységért, és legyen minden egyes aláírás az életünk újrakezdésének.